Boeken

De vijf elementen theorie (Wu Xing) is een indeling in vijf verschillende karaktertypen volgens de Chinese geneeskunde en is in deze boeken vertaald naar paard, hond, kat en konijn.

Het type heeft niet alleen invloed op het karakter, maar ook op de omgang, huisvesting, training, voeding en zelfs op de gezondheid van je dier.

Lees meer over de diverse elementen op deze website

De vijf elementen zijn:

Het type heeft niet alleen invloed op het karakter, maar ook op de omgang, huisvesting, training, voeding en zelfs op de gezondheid van je paard.

In dit prettig geschreven en mooi geïllustreerde boek wordt het allemaal uitgelegd.

Daarnaast kun je zien welk type je zelf bent, en het type van je paard vaststellen door middel van een uitgebreide vragenlijst.

Door kennis van de vijf elementen zul je je paard beter kunnen begrijpen, trainen en verzorgen!

Lees meer …

In het boek ‘Leer jouw hond, kat of konijn kennen met de Vijf Elementen’ laten Aleid Hillebrand en Eric Laarakker je kennis maken met de Vijf Elementen – een duizenden jaren oude stroming binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Zij bespreken de karaktereigenschappen naast de fysieke- en mentale kenmerken van onze huisdieren volgens de Vijf Elementen.

Wanneer je de sterke en minder sterke kanten van je dier leert kennen, kun je het dier beter begrijpen, trainen en zo nodig de juiste extra aandacht geven die ten goede komt aan zijn welzijn en gezondheid.

Lees meer…

Horse Types

This book is the English translation of the Dutch book Paardentypen written by Holistic veterinarian Eric Laarakker.

Recognize your horse according the five elements: Wood, Fire, Earth, Water and Metal.

Read more…

Scroll naar boven